NA PIZZU: Těsto se nepotírá rajčatovou omáčkou jako Pizzu na ovonění posypeme čerstvě nasekanou bazalkou
Rajčata a pórek opláchneme, cibuli oloupeme, omyjeme a vše nakrájíme. Vejce uvaříme natvrdo, tuňáka vytáhneme
Mouku promícháme se sušeným droždím, přimícháme slunečnicový olej a sůl a vypracujeme vláčné těsto. Těsto
Na teflonové pánvi na oleji osmahneme nakrájenou cibuli s rozdrceným stroužkem česneku, až bude cibule
Listové těsto rozválíme na pomoučeném vále na velká tenký obdélník, celý potřeme rozšlehaným vejcem,
Špagety uvaříme ve velkém hrnci v osolené vodě doměkka. Během vaření špaget přirpavíme zeleninu - žampióny
Rajčata spaříme, oloupeme, nakrájíme na kousky a chvíli je podusíme na troše oleje. Cibuli oloupeme a
Těsto vypracujeme z uvedených přísad a necháme odpočinou než si připravíme náplň. Pak těsto vyválíme
Těsto rozválíme na válu na tenký plát a přeneseme na vymazaný plech. Oloupaná jablka zbavená jádřince
Těsto rozválíme nebo vytáhneme do požadovaného tvaru a položíme na vymaštěný plech. Potřeme kečupem,
Do mouky uděláme důlek, do kterého vlijeme kvásek zhotovený z droždí, cukru, trošky vlažné vody a hrstky
Do misky dáme mouku, vajíčka, prášek do pečiva, olej, mléko a prolisovaný česnek a uděláme těsto. Potom
Rozválíme listové těsto na plech tak, aby tvořilo asi 1 cm okraje. Prolisovaný česnek smícháme s trochou
Suroviny smícháme, vzniklé těsto vložíme na vymazaný plech a poklademe šunkovým salámem, pokrájenými
Těsto rozválíme na plát silný asi 5 mm a přeneseme na válečku do kulaté formy s vlnkovaným okrajem. Zarovnáme
V míse smíchejte mouku, sůl, vodu, droždí a olivový olej. Hnětačem zpracujte těsto. Takto zpracovávejte
Na rozválené listové těsto klademe na kolečka nakrájená rajčata. Cibuli zpěníme na oleji a přidáme na
Vložíme do ní korpus pizzy, potřený trochou olivového Pizzu vrátíme do trouby a pečeme ještě asi 15 minut