Prémiový obsah
★★★
6.7K čtenářů
20 m
Kuchař Berda
Přes noc je ponořte do studené vody a trochu osolte.
Ráno budou čerstvá a pevná na dotek.
Šunku nakrájíme na drobné kousky a vmícháme jí do pomazánkového másla ochuceného citrónovou šťávou. Přidáme
do pomazánky ušlehanou smetanu a takto připravenou šunkovou pěnu mažeme na jednohubky nebo chlebíčky a podle chuti
Pěnu poté ochutnáme, zamícháme papriku, a pokud je Jednohubky posypeme trochou křenu a poté namažeme pěnu
Hlavičky žampionů oloupeme a vyřízneme z nich nohy. Vnitřek kloboučků osolíme, opepříme a do každého
Mouku nasypeme do mísy a smícháme s kypřícím práškem, solí a cukrem. Přilijeme olej, vlažnou vodu a vypracujeme
Necháme zchladnout, poté naplníme cukrářským sáčkem šunkovou pěnou a ozdobíme.
Rozdělte jednotlivé krekry po plechu opatrně tak, aby Krekry se hodí k letnímu grilování, pomazánkám nebo