Skvrny od čokolády nebo kakaa odstraníte jednoduše v teplé vodě s pomocí mýdla.
U jemných choulostivých látek používáme nízkotučné mléko.
Látku do něj ponoříme a vymácháme ve vodě.
dušenou cibulí. zarovnáme do roviny, ozdobíme zelenými olivami
Lilky rozpůlíme, osolíme a necháme 15 minut vypotit. Poté osušíme. Vydlabeme z nich dužinu. V hrnci na
uvaříme podle návodu na obalu. petrželku spolu s olivami Povrch můžeme posypat zbylým sýrem, rajčátky a černými olivami
Těsto vyválíme a potřeme oblíbeným pestem a posypeme olivami
dáme lžici kečupu, trochu sýru a položíme překrojené olivy
Olivy drobně nasekáme, cibuli oloupeme a jemně nakrájíme V misce olivy s cibulí zamícháme do změklého másla