ingredience jsou cca pro 4 osoby
Rychlovarnou konvici vyčistíme velmi jednoduše.
Stačí do ní nalít ocet a nechat ho několik minut (cca 10 - 20) působit.
Spirála by měla být celá ponořená.
Pak stačí konvici důkladně opláchnout horkou vodou a jednou v ní převařit čistou vodu.
A podáváme ozdobené bazalkou.
Rajčata pokrájíme na půlky, dáme na talíř, zasypeme nasekanou cibulkou a bazalkou.
Přidáme kořenovou zeleninu, cibuli, česnek, sůl pepř Podáváme s bagetkou zapečenou s olivovým olejem.
Do vyššího pekáčku dáme na poloviny nakrájená rajčata Nakonec přidáme nasekanou bazalku a rajčata posypeme
Příprava dresinku: Česnek si pokrájíme, bazalku natrháme
Osolíme a opepříme a posypeme bazalkou. Na ně naskládáme na plátky nakrájené rajčata a zakápneme
Na náplň si k vejcím přidáme smetanu, bazalku, polovinou sýru posypeme korpus, přidáme rajčata, zalijeme vejci
Vhoďte chilli vločky a česnek a minutku nechte rozvonět Přidejte bazalku, citrónovou kůru i šťávu, cukr, sůl
návodu na obalu, rozehřejeme si máslo s olejem, dáme česnek Těstoviny posypeme bazalkou a přidáme omáčku s krevetami
olivovém oleji dozlatova orestujeme na plátky nakrájený česnek špagety, pepř a úplně nakonec čerstvou nasekanou bazalku
Rajčata a mozzarellu nakrájíme na plátky. Rajčata, mozzarellu a bazalkové lístky střídavě skládáme