Prémiový obsah
★★★
4.8K čtenářů
15 m
Kuchař Berda
Aby nakrájené ovoce nezhnědlo a nechceme, aby mělo citronovou chuť, použijeme jakoukoliv citronovu limonádu, dokonce ovoce nasákne příjemnou chuť.
Ozdobíme smetanou, kaviárem a snítkou kopru.
POté zdobíme zakysanou smetanou, kousky lososu a poté ozdobíme kouskem kaviáru a snítkou kopru.
Cukety si oloupeme, nakrájíme na kousky, cibuli najemno, česnek na plátky, postupně orestujeme na pánvi
Lilky dáme vcelku do středně horké trouby, kde je necháme až jsou na dotek měkké a slupka začne praskat
Sundáme folii a nakonec obalíme celý váleček v kaviáru
Pokapeme je roztaveným máslem, doplníme zakysanou smetanou a kaviárem a podáváme.
Kaviár vmícháme velmi opatrně. Krém naplníme do bílků tak, aby kaviár zůstal celý.
Listový špenát smícháme se sýrem a smetanou a rozmixujeme těstoviny smícháme se špenátovou směsí a vmícháme kaviár
Váleček obalíme v kaviáru a nakrájíme na kolečka.
Lilek rozkrojíme a vnitřek a vnitřní stranu nakrojíme jako mřížku. Poté ho osolíme a potřeme rozmačkaným
tvořítko, dospodu dáme grep, poté avokádo a nakonec kaviár