Tresčí předkrm


Nemůžete najít ten pravý recept? Zkuste jej vyhledat

Postup přípravy receptu

Recept

  1. Maso z tresky umeleme na masovém strojku, osolíme, přilijeme smetanu a na mírném ohni zahříváme za stálého míchání, až do sebe maso absorbuje smetanu, pak začneme po kapkách přidávat olej, jako při přípravě majonézy.
  2. Směs musí být úplně hladká a olej se nesmí oddělovat.
  3. Dostatečně udušené maso pak sejmeme z ohně.
  4. Maso podáváme studené na skleněném talířku a ozdobíme kaviárem.
Štítek
Ingredience
  • 250 g tresčího filé bez kostí
  • 80 ml olej
  • 100 ml smetana
  • sůl
  • lžíce kaviáru
Čas přípravy
30 minut


Nejlepší dnešní recepty