Prémiový obsah
★★★
5.1K čtenářů
30 m
Kuchař Berda
Díky kyselému prostředí dojde k chemické reakci, která zpomalí proces vaření. Brambory v pokrmech s kysaným zelím proto vařte vždy odděleně.
Oloupeme rajčata, zbavíme je semen a nakrájíme dužinu. Nakrájíme cibuli a necháme je zpěnit v pánvi s
Předkrmy se podávají především při slavnostnějších Mají tedy předkrmy podobný úkol jako polévka a tento
Předkrmy se podávají především při slavnostnějších SILVESTROVSKÉ NIVOVÉ KOULE Předkrmy mohou být teplé
Chřest uvaříme v osolené vodě domekka. Zelený chřest dáme na talíř, na něj dáme kousek mozzarelly. Ozdobíme
Pokud připravujete párty nebo narozeninovou oslavu nemělo by vám u pohoštěné chybět slané zobání, zvlášť
Hovězí svíčkovou očistíme a zlehka potřeme olejem, osolíme opepříme. Maso zabalíme do potravinářské fólie
Lososa naškrábeme a přidáme koření a omáčky. Dochutíme citronem, wasbi, chilli a nadrobno nasekanou šalotkou
Řepu oloupeme. Pokud je příliš velká, můžeme ji rozkrájet na půlky nebo čtvrtiny. Ustřihneme si čtyři
Z tuňáka slijeme olej a rozdrtíme ho vidličkou. Přidáme máslo, majonézu, sýr a zbytek surovin. Umícháme
Máslo utřeme se sardelovou pastou do pěny, osolíme, opepříme, přidáme na kostičky pokrájené maso, okurky
Točený salám nakrájíme na kolečka, cibuli také nakrájíme na kolečka a okurky na kostičky. Vše společně